your ads here

advertisement

Home » Ik wil proeven

Ik wil proeven

Ok, er is zeker niks mis met Chardonnay of Westmalle, maar het zijn gebaande paden waar je smaakpapillen niet meer voor uit hun stoel komen. Tijd voor wat anders!
 
Bij Hop & Hout organiseren wij daarom graag proeverijen. Vaak omdat we zelf zin hebben om weer mooi spul te delen. Houdt deze site en Facebook in de gaten voor de nieuwste proeverijen.
 
Maar je kan ons uiteraard ook inhuren, thuis of op locatie. Gezelschap, plaats en tijd bepalen het thema. Dat kun je zelf verzinnen of wij kiezen samen met jou. Met of zonder passende hapjes. Alleen bier of wijn, allebei samen in één proeverij kan natuurlijk ook. Succes gegarandeerd en er blijft altijd wel wat hangen van wat we vertellen, hoeveel je ook hebt geproefd.
 
Enkele voorbeelden van wat we kunnen bieden?

  • Thaise keuken beyond Chang en Singha. Thaise hapjes begeleid door onverwachte combinaties met speciaalbieren én wijn. Ervaar zelf wat het beste past.
  • Uma Casa Portuguesa, een avondvullend programma in de huiskamer met prachtige Portugese wijnen en bijpassende, authentieke Portugese streekgerechten
  • Hollands Glorie, alleen maar speciaalbieren uit Nederland, van Texel tot Limburg
  • Arte y vino, in een sfeervolle galerij genieten van Spaanse kunst en begeleidende wijnen uit alle streken van Spanje, met uitleg over zowel kunst als wijn
  • IPA all the way, India Pale Ale bieren verzameld uit alle continenten

 
Dit is slechts een bodempje van wat we kunnen. Eigenlijk is geen thema te gek, als we het maar met bier en/of wijn kunnen verbinden.
 
Het niveau passen we altijd aan het gezelschap aan. Een proeverij is dus niet alleen voor de onervaren genieter, we verrassen ook graag doorgewinterde gebruikers met onontdekte juweeltjes.
 
Interesse?
 
Mail ons op info@hopenhout.nl of bel Egmond (0611644003) of Luc (0645929132)